LOOP Jalapeno Lime All White Slim Portion Extra Strong

fr. 32.49kr/dosa

Loop Jalapeno Lime Extra Strong ä rett starkt snus med smak av fräsch lime tillsammans med grön jalapeño. Nikotinhalt 20mg/g.

Billigast per förpackning
Senast kontrollerad av Prilljägaren: 19/4-24 kl. 04.39.
Misstänker du att något pris inte stämmer?
Prisändringar kan ske snabbt, men om du klickar på Prilljägaren till höger så gör han omedelbart ett eftersök.

Beskrivning

Om LOOP Jalapeño Lime

Loop Jalapeno Lime är en unik och intensiv smakupplevelse som kombinerar hettan från grön jalapeño med den fräscha syrligheten från lime. Med 9,4 mg nikotin per prilla erbjuder Loop Jalapeno Lime en balans mellan normalstarkt och starkt vitt snus. Produkten finns tillgänglig i tre olika styrkor: Loop Jalapeno Lime Mini, Loop Jalapeno Lime och Loop Jalapeno Lime Extra Stark. Dessutom innehåller Loop Jalapeno Lime slim-prillor som är diskreta och lättanvända.

Loop Jalapeno Lime är tillverkad av Another Snus Factory och representerar en banbrytande innovation inom snusindustrin sedan 2019. Den kombinerar inte bara spännande smaker utan erbjuder också praktiska funktioner som PlantCan™, en snusdosa tillverkad av 100% växtbaserad plast.

Loop Jalapeno Lime Strong är ett tobaksfritt alternativ som erbjuder en stark nikotinhalt, perfekt för de som föredrar en kraftigare snusupplevelse. Med dess diskreta slim-design passar den för användning överallt och når ut till snusare med olika preferenser.

LOOP Jalapeno Lime Strong: Styrka

Vikt och Nikotininnehåll

  • Nettovikten per dosa är 13,75 gram.
  • Antalet prillor per dosa är 22 stycken.
  • Varje prilla väger 625 milligram.
  • Totalvikten av nikotin är 206 milligram.
  • Nikotininnehållet per prilla är 12,5 milligram.

Fakta om LOOP Jalapeno Lime Extra Strong

Produktinformation om Loop Jalapeno Lime Extra Strong:

  • Kategori: vitt snus
  • Smakprofil: Jalapeño, Lime
  • Styrka: Extra stark
  • Tillverkare: Another Snus Factory
  • Nikotin mg/portion: 12,5
  • Antal prillor per dosa: 22

Information om LOOP

Loop är ett svenskt varumärke som såg dagens ljus år 2019 genom grundandet av Another Snus Factory. Det är känt för sin banbrytande innovation inom tobaksfria och vita nikotinprodukter. En av Loop’s främsta kännetecken är deras engagemang för miljön; deras förpackningar är tillverkade av mer än 50% växtbaserat material och återvunnen plast, vilket visar deras strävan att minska sin miljöpåverkan.

Loop strävar efter att erbjuda en unik och tillfredsställande snusupplevelse för sina kunder. Genom noggrant utvalda ingredienser och innovativa tillverkningsprocesser garanterar Loop en högkvalitativ produkt som möter kundernas förväntningar.

Som en del av sitt engagemang för att främja hållbarhet och miljömedvetenhet strävar Loop kontinuerligt efter att minska sin koldioxidavtryck och minska användningen av icke-förnybara resurser i sin produktion.

Loop står som en föregångare inom snusindustrin genom sin innovativa approach och sitt fokus på både kvalitet och miljöansvar. Med en passion för att erbjuda en premiumprodukt och samtidigt vara ansvariga för miljön, fortsätter Loop att utveckla och utmana branschstandarden för vad en modern snusprodukt kan vara.

LOOP Jalapeno Lime på Prilljägaren

Upptäck den spännande smaken av Loop Jalapeno Lime på Prilljägaren – din ultimata plattform för att jämföra snuspriser online och hitta det billigaste snuset på nätet. Loop Jalapeno Lime erbjuder en unik kombination av hettan från jalapeno och den uppfriskande syrligheten från lime, vilket ger en intensiv och smakrik upplevelse för snusälskare. Utforska vårt breda utbud av snuspriser och hitta det bästa erbjudandet för Loop Jalapeno Lime idag på Prilljägaren!

Mer information om produkten
Varumärke
Format
Slim portion
Smak
Kryddor
Styrka
Extra stark