One snus, ett välkänt varumärke från Swedish Match, presenterar en mångsidig samling av smaker, alla med en imponerande stark nikotinstyrka. Från den eleganta kombinationen av bergamott och citrus i One Svart till den förföriska blandningen av lavendel och enbär i One Blå, förmedlar varumärket en rikedom av smakupplevelser. Varje produkt i serien levererar en kraftfull kick med en nikotinhalt på 13 milligram per gram, vilket passar de som söker en intensiv snusupplevelse.

Om Produkten – ONE Snus

ONE Snus – Tobakssnus

One snus är synonymt med traditionellt tobakssnus, känt för sin kraftfulla nikotinhalt på 13 mg/g och distinkta tobakssmak, kompletterad med olika toner. Genom att förena den klassiska tobakskaraktären med olika smakprofiler, såsom lavendel, viol och bergamott, erbjuder varumärket en rik variation av smakupplevelser.

Original Portion, en av varianterna, erbjuder en genuin snusupplevelse med sin traditionella bruna färg och fuktiga yta. För de som föredrar en mer subtil snusning erbjuder One Vit Portion, även känd som White Portion, en torrare och vitare prilla, vilket ger en mindre rinnig upplevelse.

ONE Snus – Om varumärket

One snus imponerar med sitt mångfaldiga utbud av smaker, där varje produkt bär en tydlig tobaksbas som smakligt kombineras med olika toner för att skapa en unik snusupplevelse. Oavsett vilken smak du väljer kan du förvänta dig en stark nikotinstyrka på 13 mg/g, vilket ger en kraftfull kick med varje prilla. Alla varianter kommer i en normalstorlek för att tillgodose olika preferenser hos snusare.

ONE Snus – Smaker

One snus erbjuder en bredd av smaker som återspeglas i färgvariationen på dosorna. Varje produkt utmärks av en tydlig tobaksbas som kompletteras med olika smaktoner för att skapa unika snusupplevelser. Till exempel, One Orange kombinerar tobak med havtorn och hibiskus, One Lila förenar tobak med röda bär och grapefrukt, medan One Svart lockar med en kryddig tobakskaraktär ackompanjerad av bergamott, citrus, te och läder.

Dessutom hämtar samtliga produkter inspiration från antingen General eller Göteborgs Rapé, vilket tydligt framgår på varje dosa. Genom att kombinera tradition med nyskapande smakprofiler strävar One snus efter att tillgodose en mångfald av preferenser hos sina kunder.

Nedan kan du se vilken smak färgen på dosan kännetecknar:

Produkter Smaker
Blå Tobakssmak med inslag av lavendel och enbär, kompletterad med toner av trä och citrus. Denna smak hämtar inspiration från Göteborgs Rapé.
Orange Tobakssmak kombinerat med smak av havtorn och hibiskus.
Röd Tobakssmak tillsammans med toner av röda bär och grapefrukt.
Lila Tobakssmak och toner av viol, salmiak, bergamott, peppar och sötlakrits.
Svart En variant som erbjuder en kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott, citrus, te och läder.
Vit En traditionell tobakssmak.

ONE – Styrka och Nikotinhalt

Alla produkter från One snus levereras med en enhetlig stark nikotinstyrka på 13 mg/g. Detta innebär att oavsett vilken smak du väljer, kan du förvänta dig en konsekvent styrka med varje prilla. Med denna enhetliga nikotinstyrka kan du njuta av en mångfald av smaker utan att kompromissa med styrkan.

Historien bakom ONE snus

One snus, introducerat på marknaden av Swedish Match, snabbt etablerade sig som en betydande aktör inom tobakssnus. Alla produkter, oberoende av smak, bär en konsekvent nikotinstyrka på 13 milligram per gram, vilket snabbt blev varumärkets signum.

Under årens lopp har varumärket kontinuerligt utvecklats för att inkludera ett brett utbud av smakvarianter, samtidigt som den starka nikotinhalten har förblivit en kärnkomponent som definierar One snus. Denna evolution är en del av Swedish Matchs strategi att kontinuerligt anpassa sig till förändrade konsumentpreferenser och förbli relevant på marknaden.

Frågor & Svar om ONE snus

Vad är One snus?

One snus är ett varumärke inom tobakssnus som tillverkas och marknadsförs av Swedish Match. Det erbjuder ett brett utbud av snusprodukter med olika smaker och styrkor.

Vilka smaker finns tillgängliga hos One snus?

One snus erbjuder en mångfald av smaker för att tillgodose olika preferenser hos snusare. Några exempel på smaker inkluderar One Orange med havtorn och hibiskus, One Lila med röda bär och grapefrukt, samt One Svart med bergamott, citrus, te och läder.

Vilken nikotinstyrka har One snus produkterna?

Samtliga produkter från One snus har en enhetlig stark nikotinstyrka på 13 mg/g.

Hur skiljer sig One snus från andra snusmärken?

One snus utmärker sig genom sitt brett utbud av smaker och den starka nikotinstyrkan som är konsekvent över alla sina produkter. Dessutom är varumärket känt för att kombinera traditionella tobakssmaker med innovativa smakprofiler.

Var kan jag köpa One snus?

One snus finns tillgängligt för köp på många tobaksbutiker och online återförsäljare runt om i Sverige, samt på internationella marknader där snus är tillåtet.

Hur har One snus utvecklats över tid?

One snus har kontinuerligt utvecklats för att inkludera fler smakvarianter och anpassa sig till förändrade konsumentpreferenser, samtidigt som den starka nikotinhalten har förblivit en signatur för varumärket. Denna utveckling är en del av Swedish Matchs strategi att förbli relevant på marknaden.