Volt är vita nikotinpåsar helt fria från tobak som är producerade av Swedish match. Dosorna kommer i så mycket som fem olika nikotinstyrkor och i åtta olika spännande och häpnadsväckande smaker. Här kan du jämföra priser på Volt online, och hitta det billigaste alternativet.

Om VOLT Snus

Vad är VOLT Snus?

VOLT snus är en serie vita nikotinpåsar från Swedish Match som erbjuder en variationsrik smakpalett, inklusive frukt, mint och citrus. Ofta kombineras dessa smaker för en unik och uppfriskande snusupplevelse. Med nästan 15 olika varianter att välja mellan, både vad gäller smak, styrka och karaktär, finns det något för alla.

Produkterna i VOLT-sortimentet kommer i formaten Slim, Mini och Pearls. Det senare innebär att det traditionella pulverinnehållet är formulerat som små pärlor istället. Dessutom erbjuds nikotinpåsarna i fem olika styrkor: Low, Normal, Strong, Extra Strong och Super Strong, för att tillgodose olika preferenser.

VOLT snus har blivit känd som en innovativ aktör inom vitt snus-segmentet och erbjuder en mångfald av smaker och styrkor. Deras tobaksfria produkter är tillgängliga i både slim- och mini-format, vilket möjliggör en kontrollerad frisättning av smak och nikotin för en jämn upplevelse över tid.

Vitt snus, karakteriserat av sina helt vita prillor, skiljer sig från traditionellt snus genom att vara tobaksfritt. Istället för tobak tillsätts nikotin och smakämnen för att återskapa en liknande upplevelse. Detta resulterar i en snusprodukt som förblir vit både före och efter användning, vilket minskar risken för missfärgning av tänderna.

VOLT Snus – Dosor

Volt strävar efter att minska sitt klimatavtryck genom att gradvis ersätta fossil plast med biobaserad plast i sina förpackningar. Detta inkluderar dosorna för VOLT-serien. Genom att använda massbalansmetoden minskar klimatavtrycket för varje dosa med 100 procent.

Volt tar sitt åtagande för en mer hållbar framtid på största allvar. Genom att införa massbalansmetoden i tillverkningen av sina dosor för snus och nikotinfria produkter, strävar Volt efter att minska sitt användande av fossil plast. Denna innovativa metod innebär att en del av det fossila materialet ersätts med biobaserat material under tillverkningsprocessen av plastgranulat. Det resulterande plastgranulatet används sedan för att tillverka dosorna och etiketterna för varumärkena XR, ZYN och VOLT. Genom att implementera massbalansmetoden visar Volt sitt engagemang för en mer hållbar produktion och bidrar till att minska klimatavtrycket för varje dosa som produceras.

ISCC – International Sustainability & Carbon Certification)

För att säkerställa att våra åtaganden för en mer hållbar framtid är välgrundade och leder till ökad användning av biobaserat material, har Volt valt att investera i ISCC-certifierat material (International Sustainability & Carbon Certification). Denna certifiering garanterar att varje aktör i leverantörskedjan, från ursprungskällan till oss, följer ISCC:s strikta kriterier för hållbarhet och spårbarhet. Genom att vara ISCC-licensierade för varumärkena XR, ZYN och VOLT, säkerställer vi att vårt åtagande för hållbarhet och spårbarhet uppfylls på alla nivåer av produktionsprocessen.

 

VOLT Snus – Smaker, Styrka, och Format

VOLT Snus – Smaker

Smakerna hos Volt snus är mångsidiga och inkluderar varianter som Spearmint Breeze Slim Strong, som bär aromer av spearmint, och Dark Frost Slim Extra Strong, som kombinerar smakerna av mörka bär med mentol. Varje smakvariation är noggrant utformad för att ge en unik smakprofil som tilltalar olika preferenser.

Volt Red Swirl erbjuder en spännande kombination av röda bär och vanilj, medan Zesty Citrus ger en uppfriskande smak av citrus med inslag av lime. Dessa varianter är utvecklade för att ge en mångsidig smakupplevelse inom sortimentet. Utöver dessa smaker finns även Frosted Apple, som kombinerar gröna äpplen med en frisk touch av mint, samt Pearls Twisted Berry, där en mix av bär möter toner av vanilj och mint.

Volt snus är designat för att erbjuda ett brett spektrum av smaker, vilket ger användarna möjlighet att välja en produkt som passar deras personliga preferenser. Varje smakvariant representerar en unik kombination av aromer som bidrar till Volts mångsidiga sortiment av nikotinpåsar.

VOLT snus finns i följande smaker:

Volt smak Volt produkt
Röda bär & vanilj VOLT Red Swirl Slim Low, VOLT Red Swirl Mini
Mörka bär med toner av vanilj VOLT Mystic Blue Slim Normal, VOLT Mystic Blue Mini
Spearmint och pepparmint VOLT Spearmint Breeze Slim Strong
Pepparmint VOLT Cool Crisp Slim Extra StrongVOLT Pearls® Midnight Mint Strong
Mörka bär och mentol VOLT Dark Frost Slim Extra Strong
Eukalyptus och mentol VOLT Deep Freeze Slim Extra Strong
Gröna äpplen och mint VOLT Frosted Apple Slim StrongVOLT Frosted Apple Slim Extra Strong
Hallon, svarta vinbärsblad, mullbär och tropisk frukt VOLT Pearls® Wild Mess Extra Strong
Jordgubbe, vanilj och mint VOLT Pearls® Twisted Berry Normal
Citrus & inslag av lime VOLT Zesty Citrus Slim Extra Strong
Guava och chili VOLT Spicy Guava Slim Extra Strong
 sötlakrits, salvia, sandelträ samt torkade rosor. VOLT Sparks Park Zen Slim Normal

 

VOLT Snus – Styrka

Volt snus erbjuder olika styrkor för att tillgodose olika användares preferenser. Från de som föredrar en normal nikotinstyrka till de som söker en extra stark upplevelse, Volt har något för alla.

1 plupp: Innehåller cirka 5-8 mg nikotin per gram

2 pluppar: Innehåller cirka 8-13 mg nikotin per gram

3 pluppar: Innehåller cirka 13-15 mg nikotin per gram

4 pluppar: Innehåller cirka 15-17 mg nikotin per gram

5 pluppar: Innehåller över 17 mg nikotin per gram

VOLT Snus – Format

Volt nikotinpåsar är tillgängliga i olika format för att tillmötesgå olika behov hos användarna. Slim-formatet är utformat för att vara tunnare och längre än det traditionella standardformatet, vilket passar dem som föredrar en slankare prilla. Mini-formatet är ännu mindre och är idealiskt för de som föredrar en mindre och mer diskret prilla. Dessa olika formatalternativ återspeglar Volts strävan att erbjuda produkter som passar individuella preferenser.

Formaten av Volt Nikotinpåsar:

  • Volt Slim: Smalare och längre
  • Volt Mini: Mindre och mer diskret

Tillverkningsprocessen – VOLT Pearls Technology

Pearls-teknologin från Volt representerar framsteg inom all-white nikotinpåsar. Den här tekniken skiljer sig från traditionella metoder genom att använda små pärlor istället för det vanliga pulvret. Dessa pärlor är utformade för att kontrollerat frisätta både nikotin och smakämnen. Den främsta fördelen med denna teknik är dess förmåga att säkerställa en jämn frisättning av nikotin och smak över tid. Dessutom bidrar pärlornas struktur till en förbättrad passform under läppen.

Pearls-teknologin exemplifierar Volt’s dedikation till innovation inom nikotinprodukter. Detta utvecklingsarbete är i linje med varumärkets mål att ständigt förbättra sina produkter för att möta de föränderliga preferenserna hos sina konsumenter.

Nedan kan du se produkterna med den nya teknologin:

VOLT Snus – Historia

Volt snus, ett varumärke från Swedish Match, har sina ursprung i ZYN, som lanserades 2014 i USA och 2016 i Sverige. Med målet att bredda sitt sortiment och locka en bredare målgrupp, gjorde Swedish Match den officiella introduktionen av varumärket den 10:e maj 2021.

Det här varumärket erbjuder en mångfald av smaker och styrkor i olika format, inklusive slim och mini. Sedan dess har det kontinuerligt utvecklat sitt utbud med nya smaker och innovativa format. En av de mest betydande innovationerna är införandet av Pearls-teknologin i maj 2022, vilket revolutionerar användarupplevelsen genom att ersätta det traditionella pulvret med små pärlor. Denna teknik ger en unik smakupplevelse och förbättrar passformen under läppen.

Varumärket har även införlivat vissa av ZYN:s populära smaker, vilket har ökat mångfalden inom sortimentet. Med en variation av nikotinstyrkor, från milda till extra starka, strävar Volt efter att tillgodose konsumenternas preferenser genom konstant utveckling och innovation.

Vanliga frågor om VOLT

Innehåller VOLT snus tobak?

Nej, Volt snus är helt tobaksfritt.

Vem äger VOLT?

Volt ägs av Swedish Match.

Innehåller VOLT Nikotin?

Ja, Volt innehåller nikotin, men det är helt tobaksfritt.

Hur starkt är Volt snus?

Volt erbjuder olika alternativ, från normal till extra stark.