Ace är ett varumärke som har etablerat sig på snusmarknaden med sitt starka fokus på att leverera kraftfulla smaker och en något högre nikotinhalt. Tillverkat av Ministry of Snus, har Ace skapat en produktlinje som riktar sig till kunder med en tydlig attityd och smakpreferenser. Genom att lyssna på sina kunders feedback och behov har Ace kontinuerligt anpassat och förbättrat sina produkter för att möta marknadens krav och förväntningar.

Om Produkten – ACE snus

ACE – Vitt snus

Ace erbjuder en tobaksfri upplevelse med sina vita nikotinpåsar. Med en bred variation av smaker, från den uppfriskande ACE Cool Mint till den syrliga ACE Superwhite Green Lemon, finns det alternativ som tilltalar olika preferenser. Förutom smakvariationer kan du välja mellan olika styrkor och format, inklusive vanlig och slim. ACE styrkor sträcker sig från vanlig till extra stark.

Vitt snus skiljer sig från traditionellt snus genom sin tobaksfrihet. Detta beror på en tillverkningsprocess där naturliga och syntetiska ingredienser kombineras för att återskapa den autentiska snusupplevelsen. Istället för tobak, som vanligtvis är huvudkällan till både smak och nikotin, används en mix av smakämnen och nikotinextrakt för att ge en unik smakupplevelse.

ACE Snus – Smaker 

ACE Snus – Format

ACE finns tillgängligt i formaten slim och normal, vilket erbjuder alternativ för olika preferenser och behov. Slim-formatet, som ingår i det ordinarie sortimentet, består av smalare och längre portioner och är något mindre än standardformatet normal. Normal-formatet erbjuds inom X-serien och är det format som bäst förknippas med traditionellt snus, med sina rektangulära prillor.

ACE – Styrka och Nikotinhalt

Ace erbjuder ett brett spektrum av nikotinstyrkor för att passa olika preferenser. Sortimentet inkluderar alternativ från normal styrka på 6 mg/g till extra starka alternativ på 16 mg/g. X-serien är särskilt utvecklad för att erbjuda en högre nikotinhalt än standardutbudet, vilket tillgodoser behoven hos användare som söker en mer intensiv nikotinleverans. Denna variation säkerställer att det finns passande alternativ för en bred användarbas, från dem som föredrar en mildare nikotindos till de som önskar en kraftigare effekt.

Nikotinstyrkor:

  • Normal
  • Stark
  • Extra stark

Historien bakom ACE Snus

Ace Snus, skapat av Ministry of Snus, ett Danskt företag, är inte bara en produkt utan en ren upplevelse fri från nonsens. I Ace Snus finns ingen tobak, bara äkta smaker som frisk mint, livlig citrus, djärv eukalyptus och intensiv svalka. Ace är inte bara ett varumärke som strävar efter att vara bäst, utan snarare en del av snusets historia, där transparens och ärlighet är nyckeln till deras sortiment.

Ministry of Snus och Ace sticker verkligen ut genom sitt engagemang för att samla in kunders idéer och åsikter innan de skapar nya produkter. Denna metod förbättrar både varumärket och sortimentet på ett helt unikt sätt, vilket gör Ace snus till en exceptionell produkt.

ACE Snus – Miljötänk

Ace, och Ministry of Snus värnar om miljön och har stort fokus på en miljövänlig utveckling och produktion.

Ace snus värld är övertygelsen att hållbarhet är en naturlig del av allt de gör. Alla deras dosor är tillverkade av 100% återvinningsbar plast. Tillsammans anser Ace att de gör skillnad genom att ge deras använda dosor ett andra liv. För att ta deras miljöansvar ännu längre väljer de att producera dosorna lokalt, i Danmark. Det innebär en ren produktion, färre transporter och ett skydd för de lokala samhällena – en obeveklig strävan efter kvalitet längs hela vägen.

Ace och Ministry of Snus, är hängivna att skapa världens bästa snus och att säkerställa att vi har en planet att njuta av det på.

Vanliga frågor om ACE Snus

Vad är Ace Snus?

Ace Snus är ett märke av tobaksfria nikotinpåsar tillverkade av Ministry of Snus. De erbjuder en ren och intensiv nikotinupplevelse med fräscha smaker och är designade för att passa diskret under läppen utan att färga tänderna.

Vilka smaker finns tillgängliga för Ace Snus?

Ace Snus erbjuder flera smaker inklusive Cool Mint, Eucalyptus, Green Lemon, Liquorice Mint, Guarana Chili, Berry Breeze och Cosmic Cool Mint.

Vad är skillnaden mellan Ace och Ace X?

Ace är standardlinjen för tobaksfria nikotinpåsar, medan Ace X erbjuder en högre nikotinhalt för dem som söker en starkare nikotinupplevelse. Ace X har extra starka varianter som Cool Mint och Guarana Chili Boost.

Vilka nikotinstyrkor finns tillgängliga?

Nikotinstyrkorna i Ace Snus varierar från 6 mg/g till 20 mg/g, vilket ger alternativ för både nybörjare och erfarna användare som söker en kraftigare effekt.

Är Ace Snus miljövänligt?

Ja, Ace Snus är förpackat i 100% återvunnen plast och tillverkaren, Ministry of Snus, betonar hållbarhet i sin produktionsprocess för att minska sitt koldioxidavtryck.

Hur används Ace Snus?

Placera en nikotinpåse under läppen. Smaken och nikotineffekten varar länge utan att färga tänderna. Påsarna är designade för att ge en diskret och bekväm upplevelse.

Var kan jag köpa Ace Snus?

Ace Snus kan köpas online från olika återförsäljare, där du kan välja olika smaker och nikotinstyrkor och få produkterna levererade hem.

Denna FAQ är avsedd att ge dig en översikt över vad Ace Snus erbjuder och svara på vanliga frågor om produkterna. För mer detaljerad information kan du besöka återförsäljarnas webbplatser.