Lyft kommer år 2022 byta namn till VELO. Produkterna kommer vara likadana som innan men de kommer byta namn på dosorna. Lyft erbjuder nikotinportioner helt utan tobak i ett slim format. 

Om LYFT

Lyft: Vitt snus

Lyft, ett av de ledande varumärkerna inom tobaksfritt snus som erbjuder en unik och högkvalitativ snusupplevelse. Med vårt mångsidiga sortiment av smaker och styrkor strävar vi efter att tillfredsställa alla snusentusiasters behov och preferenser. Låt oss ta en närmare titt på vad Lyft har att erbjuda.


Lyft: En Inledning till Vitt Snus

Lyft är en banbrytande aktör inom snusindustrin som erbjuder tobaksfria nikotinpåsar med enastående smak och kvalitet. Genom ständig innovation och förnyelse strävar vi efter att erbjuda våra kunder det bästa inom snusvärlden.


Lyft: Vitt Snus av Premiumkvalitet

Vårt vitt snus är kännetecknat av dess vita färg och är helt fri från tobak. Istället för tobak använder vi noggrant utvalda ingredienser för att skapa en smakrik och tillfredsställande snusupplevelse utan kompromisser. Med smaker som Cool Eucalyptus och Black Currant, samt styrkor från Normal till Ultra Stark, finns det något för alla smaklökar.


Senaste Nyheterna om Lyft

Vi på Lyft fortsätter att driva innovationen framåt genom att regelbundet lansera nya och spännande produkter. Nyligen har vi introducerat produkter som Sparkling Peach Limited Edition Box och Cool Eucalyptus Slim X-Strong, vilket visar vårt engagemang för att erbjuda våra kunder det bästa inom snusvärlden. Vi erbjuder också ett antal limited edition-produkter för dem som söker något unikt och exklusivt.


Lyft: Om Varumärket

Lyft är en del av British American Tobacco och är kända för vårt engagemang för kvalitet och innovation. Vi strävar efter att ständigt utveckla och förnya vårt sortiment för att möta konsumenternas efterfrågan och preferenser.


Lyft: Smaker och Styrkor

Vi erbjuder en mångfald av smaker och styrkor för att tillgodose alla smaklökar och nikotinbehov. Från fruktiga smaker som Sparkling Peach till mer traditionella alternativ som Eucalyptus & Honey, finns det något för alla att njuta av. Våra styrkor sträcker sig från Normal till Ultra Stark, vilket ger dig möjlighet att välja den styrka som passar dig bäst.

Exempel på Lyft-smaker:

  • Lyft Sparkling Peach Limited Edition Box: Smak av persika och mousserande dryck.
  • Lyft Cool Air Slim: Frisk mintsmak.
  • Lyft Eucalyptus & Honey Slim Strong: Kombination av eukalyptus och honung.
  • Lyft Black Currant Slim Strong: Intensiv smak av svarta vinbär.

Lyft: Styrka och Nikotinhalt

Lyft snus erbjuder olika styrkor för att passa alla användares preferenser, vilket klassificeras med hjälp av en skala från 2 till 5 pluppar. Nikotinhalt varierar från 8 – 12 mg per gram upp till 20 mg per gram för de som föredrar en högre nikotinstyrka.


Lyft: Olika Format för Alla Önskemål

Lyft erbjuder olika format för att passa olika användares behov och preferenser. Våra nikotinpåsar finns i både Slim och Mini-format, vilket ger dig möjlighet att välja den storlek som passar dig bäst. Oavsett format får du en tydlig smak och en jämn nikotinleverans för en behaglig snusupplevelse.


Vanliga Frågor om LYFT Snus

1. Vad är LYFT Snus?

LYFT Snus är en serie tobaksfria nikotinpåsar som erbjuder en alternativ snusupplevelse utan tobak. Tillverkade av British American Tobacco, erbjuder LYFT en mångfald av smaker och styrkor för att tillgodose olika preferenser.

2. Hur skiljer sig LYFT från traditionellt snus?

LYFT Snus är helt tobaksfritt och tillverkat av noggrant utvalda ingredienser för att ge en smakrik och tillfredsställande upplevelse. Dessutom finns LYFT i olika format och styrkor för att passa olika användares behov.

3. Vilka smaker finns tillgängliga?

LYFT erbjuder ett brett utbud av smaker, inklusive fruktiga alternativ som Sparkling Peach och Black Currant, samt mer traditionella smaker som Cool Eucalyptus och Eucalyptus & Honey. För den som söker något unikt finns även kombinationer som Cucumber Mint.

4. Vilka styrkor erbjuder LYFT?

Styrkorna varierar från Normal till Ultra Stark, vilket ger användarna möjlighet att välja den styrka som passar dem bäst. Varje styrka är tydligt märkt för att göra det enkelt att välja.

5. Hur är nikotinhalten i LYFT Snus?

Nikotinhalt varierar beroende på styrkan, med intervaller från 8 till 20 mg per gram. Det finns även olika styrkor som kan tillgodose olika användares behov av nikotin.

6. Vilka format finns tillgängliga för LYFT Snus?

LYFT erbjuder sina nikotinpåsar i både Slim och Mini-format. Slim-formatet är en smal prilla som är något mindre än standardformatet, medan Mini är en ännu mindre variant som passar de som föredrar en kompakt storlek.

7. Var kan jag köpa LYFT Snus?

LYFT Snus finns tillgängligt online hos olika återförsäljare och de flesta fysiska butiker.

8. Finns det några speciella erbjudanden eller limited edition-produkter?

LYFT lanserar regelbundet nya produkter och limited edition-varianter för att förnya sitt sortiment och erbjuda unika smakupplevelser. Håll utkik efter specialerbjudanden och begränsade upplagor för att prova något nytt och spännande.