Jämför priser på LOOP snus online, och hitta det billigaste snuset på nätet. LOOP erbjuder vita, tobaksfria nikotinportioner i olika smaker, några populära är bland annat LOOP Jalapeño Lime, Hot Mango, Mint Mania, Red Chili Melon, Habanero Mint och Cassis Bliss. Deras dosor är tillverkade av 100% bioplast, vilket gör dem till miljövänliga alternativ på marknaden. LOOP-produkter finns tillgängliga i olika nikotinhalt, från normal till extra stark, och presenterar ovanliga smakkombinationer för användare som söker variation.

Om LOOP Snus

Bakgrunden till LOOP Snus

LOOP snus som lanserades 2020, är en banbrytande produkt från Another Snus Factory, ett företag som har gjort sig känt som en ledare inom tobaksfria snusalternativ. Sedan sina tidiga dagar har Another Snus Factory varit dedikerade till att skapa produkter som bryter ny mark, och LOOP snus är inget undantag.

Med en stark förankring i både tradition och innovation kombinerar LOOP snus den klassiska snustillverkningen med modern forskning och teknik. Detta resulterar i en unik produkt som har snabbt fått en lojal kundkrets, både inom Sverige och internationellt. Another Snus Factory strävar efter att erbjuda sina kunder högkvalitativa, tobaksfria alternativ, vilket genomsyrar allt från produktutveckling till förpackningsdesign. Med Loop snus fortsätter Another Snus Factory att vara en ledande aktör inom den snusindustrin och sätter standarden för innovation och kvalitet.

LOOP Snus Format

När vi utforskar LOOP:s format möts vi av två huvudalternativ: Slim och Mini. Slim-formatet är skapat för att erbjuda en subtil känsla under läppen och är något mindre än standardstorleken på prillor, vilket gör det till det optimala valet för dem som föredrar en diskret snusupplevelse. Dess smala och avlånga form ger en bekväm passform som inte skapar någon onödig synlighet. Å andra sidan är Mini-formatet ännu mindre än Slim och har en mer kompakt, fyrkantig form. Trots sin lilla storlek levererar LOOP Mini samma höga kvalitet och smak som sina större motsvarigheter. Båda formaten är utformade för att säkerställa en snabb och långvarig nikotinrelease.

LOOP Snus – Smaker

Loop snus erbjuder dessa smaker:

Produkter Smaker
Loop Mint Mania Smak av mint
Loop Jalapeno Lime Smak av jalapeno och lime
Loop Red Chili Melon Strong Smak av vattenmelon och chili
Loop Hot Rhubarb Strong Smak av rabarber och chili
Loop Mango Tango Smak av mango, chili, och lime.
Loop Licorice Fusion Smak av lakrits och hallon
Loop Cassis Bliss Smak av svarta vinbär och andra bär
Loop Hot mango Smak av mango och chili
Loop Habañero mint Smak av mint och chili

LOOP Snus – Styrka

Loop snus presenterar ett brett spektrum av nikotinstyrkor för att tillgodose olika användares preferenser. Från Normal mini (15 mg/g) till Hyper (25 mg/g) finns det en styrka som passar varje individ. Denna variation i styrka ger användarna möjlighet att välja en produkt som bäst motsvarar deras önskade nikotinnivå.

Utöver de olika styrkorna erbjuder varumärket även ett varierat utbud av smaker. Till exempel finns Red Chili Melon Strong och Extra Strong varianter, medan Loop Jalapeno Lime Strong finns tillgänglig i både Extra Strong och Hyper Strong. Samma princip gäller för Loop Mint Mania Strong, som finns tillgänglig i både Extra Strong och Loop Habanero Mint Extra Strong, som också erbjuder en starkare nikotinhalt. Genom denna mångfald av styrkor och smaker kan användarna hitta sin perfekta kombination för en optimal snusupplevelse.

Nikotinstyrkor i Loop all white snus utan tobak:

 • Normal mini: 15 mg/g
 • Strong slim: 15 mg/g
 • Extra strong slim: 20 mg/g
 • Hyper strong slim: 25 mg/g

LOOPS design på deras dosor

Loop snus utmärker sig med sina färgglada dosor som pryds av olika symboler. Dessa dosor är tillverkade av över 50% växtbaserade material och färgerna fungerar som tydliga indikatorer på smakvariationerna. Detta gör det enkelt för kunder att navigera bland Loop-sortimentet, som erbjuder en mångfald av smaker, styrkor och format.

Här är en översikt över vad de olika färgerna representerar:

 • Mörkgrön: Loop Jalapeno & Lime
 • Röd: Loop Red Hot Chili Melon
 • Mörkblå: Loop Mint Mania
 • Ljusblå: Loop Ice Cool
 • Ljusblå: Loop Habanero & Mint
 • Ljusgrön: Loop Hot Rhubarb
 • Lila: Loop Licorice Fusion
 • Vinröd: Loop Cassis Bliss
 • Gul: Loop Hot Mango

Användning av LOOP snus

 • Öppna dosan: Börja med att öppna dosan med LOOP snus. Var försiktig så att du inte tappar några prillor.
 • Ta ut en prilla: Använd ditt finger för att ta ut en prilla från dosan. Se till att den är ren och torr för att undvika kontaminering.
 • Placera prillan under läppen: Placera prillan under övre eller nedre läppen, precis som du gör med traditionellt snus. Tryck försiktigt prillan mot tandköttet för att frigöra nikotinet.
 • Snusa lugnt.

LOOP Snus – Kvalité

LOOP Snus Teknologi och Innovation

LOOP Snus använder en teknik som kallas InstantRush™ för att säkerställa en omedelbar frisättning av nikotin och smak. Detta gör att användare snabbt kan känna av effekten och njuta av den rika smaken direkt efter att de placerar påsen under läppen. Denna teknologi gör LOOP Snus till ett attraktivt val för dem som söker en snabb och effektiv nikotinleverans.

LOOP Snus Miljövänliga Dosor

En av de mest framträdande aspekterna av LOOP Snus är deras miljövänliga förpackningar. LOOP var det första varumärket att introducera PlantCan™, en förpackning gjord av 50% växtbaserat material och 50% återvunnen plast. Detta steg mot hållbarhet visar företagets engagemang för att minska miljöpåverkan och främja återvinning.

LOOP Snus Engagemang för Användarupplevelse och Recensioner

Konsumenter har hyllat LOOP Snus för dess långvariga smaker och starka nikotinkick. Den diskreta utformningen av påsarna gör dem lätta att använda i alla situationer utan att dra uppmärksamhet till sig. Många användare uppskattar också att produkterna är tobaksfria, vilket ger dem en renare upplevelse utan de negativa hälsoeffekterna av tobak.

Tillgänglighet och Köp av LOOP Snus

LOOP Snus finns tillgängligt på många online-plattformar och i fysiska butiker runt om i Europa. De konkurrenskraftiga priserna och den höga kvaliteten har gjort dem till ett favoritval bland både nya och erfarna användare av nikotinpåsar.

Vanliga frågor om LOOP Snus

Hur starka är LOOP Snus?

LOOP snus erbjuder  vanlig styrka till strong, extra strong och hyper strong, så det finns det alternativ för alla. Nikotininnehållet varierar mellan 15 mg per gram för de som föredrar en mildare nivå, upp till 20 mg per gram för extra strong och 25 mg per gram för hyper strong, vilket ger en intensivare upplevelse. Det breda sortimentet av styrkor säkerställer att varje användare kan hitta en produkt som passar deras individuella behov perfekt. Nedan kan du se en lista som referens.

LOOP Extra Strong:

LOOP Strong:

LOOP Normal:

Hur många prillor är det i en dosa LOOP?

En dosa med LOOP snus innehåller alltid 24 prillor, och en mini-dosa innehåller 20 prillor.

Vilka gör LOOP Snus?

LOOP snus görs idag av Another Snus Factory, som har över 50 års erfarenhet inom branschen.

Är LOOP Snus svenskt?

Ja, LOOP snus är ett svenskt varumärke med tillverkning i deras fabrik belägen i Stockholm. Trots sitt ursprung i Sverige har Loop också blivit populärt på andra håll i världen, inklusive USA.

Vad kostar en dosa LOOP Snus?

LOOP Snus blir billigare desto mer snus du köper. Du bläddra här för att hitta det bästa priset på LOOP Snus från olika återförsäljare online.

LOOP Snus hos Prilljägaren – Jämför priser på Snus

På Prilljägaren hjälper vi dig att hitta det absolut bästa priset på LOOP snus, eller om du är ute efter något annat varumärke. Det är alltid vårat mål, vad du än är ute efter. Varför betala överpris? Hos oss kan du hitta det billigaste snuset på nätet.