Helwit

Rosa himmel
Helwit cherry dosa
Helwit logga

NY SMAK!
CHERRY

– en söt och syrlig körsbärssmak

“Fantastisk smak av körsbär!”
-Prilljägaren

PICK & MIX

Bygg din egen Helwit Box och blanda smaker hur du vill!

Genom att bygga din egen Helwit Box sparar du inte bara pengar, du får också en mix av precis det du gillar. Eller varför inte passa på att testa några nya smaker? Helwit boxarna går att bygga i tre olika storlekar, så välj vilken som passar dig bäst!

Helwit pick & mix

FRI FRAKT

LEVERANS INOM 1-3 ARBETSDAGAR

Helwit dosor
Helwit logga


EN HÅLLBAR FABRIK
I vår fabrik i Gransholms Bruk utanför Växjö hade vi förmånen att kunna bygga vår verksamhet klimatsmart från grunden. Produktionen är självförsörjande genom vattenkraftverket som ligger vägg i vägg med fabriken och dessutom klimatkompenserar vi.

VÅR MILJÖ ÄR VIKTIG FÖR OSS
För oss är vår miljö väldigt viktig, vi byggde därför vår produktion och skapade vår produkt för att vara klimatsmart. Plasten i dosan är tillverkad av tallolja som är ett ISCC certifierat material, det är helt fossilfritt och reducerar CO2-utsläppen från dostillverkningen med över 85%. I vårt hållbarhetsarbete jobbar vi utefter två parallella handlingar – reducera CO2-utsläppen för att nå så låga klimatavtryck som möjligt, i kombination med att vi klimatkompenserar. Det tror vi är den rätta vägen för en hållbar framtid!