Personuppgiftspolicy

Vilka är prilljagaren.se

Prilljagaren.se är en prisjämförelsesajt för att du enkelt skall kunna hitta det billigaste priset på ditt favoritsnus.

Kommentarer

Denna personuppgiftspolicy anger regler och riktlinjer kring hur personuppgifter ska hanteras på prilljakt.nu. Policyn anger hur personuppgifter samlas in, hur de används, hur webbplatsens användare har kontroll över hantering av sina personuppgifter samt hur de kan komma i kontakt med ansvarig vid frågor.

Policyn är tillämplig på alla delar av webbplatsen.

Media

Vid uppladdning av bilder till webbplatsen så rekommenderar vi att undvika att dela inbäddad data. Besökare av webbplatsen kan ladda ner och extrahera lokaliseringsdata från bilderna.

Cookies

Webbplatsen använder kakor för att besöksupplevelsen skall bli så bra som möjligt. När du besöker webbplatsen för första gången har du möjlighet att välja vilja kakor du ger oss tillåtelse att spara kring ditt besök.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Sidor på webbplatsen kan innehålla inbäddad media från andra webbplatser. Den inbäddade datans webbplatser kan samla in data om dig och ditt besök som om det vore en direkt interaktion med deras webbplats.

Vem vi delar din data med

Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster.

Hur länge sparar vi din data

Vi sparar ingen personkänslig data från ditt besök på webbplatsen. Data som sparas är anonymiserad och används för statistik och riktad marknadsföring baserat på besöksmönster och interaktionsbeteende på webbplatsen.

Vilken rätt har du till din data

Du har rätt att blockera alla icke nödvändiga kakor på webbplatsen. Om kakor för statistik och marknadsföring inte godkänns samlar vi inte in någon data om ditt besök för marknadsföring eller statistik.