Al Capone är välkänt för sina karakteristiska rektangulära förpackningar och tillverkar sina produkter i Helsingborg, Skåne. Deras sortiment erbjuder en rad spännande smaker, inklusive kaffe, vanilj och bär. Bläddra bland priser på Al Capones snus och hitta det erbjudande som passar dig bäst.

Al Capones snus har dessutom en lite högre nikotinhalt än vanligt minisnus och detta säkerställer en snabb och långvarig nikotinupplevelse.

Om Al Capone Snus

Al Capone Snus är ett populärt varumärke från tillverkaren Råå S, som tillverkar sina produkter i Helsingborg, Skåne. Al Capone erbjuder ett sortiment av små portionssnus med olika spännande smaker. Med alternativ som söt vanilj, uppfriskande mint, nybryggt kaffe och fruktiga bär är det något för alla smaklökar att upptäcka. Al Capones snus är små portioner är kända för sina vita påsar och torra ytor, vilket minskar risken för rinnighet och ger en långvarig smakupplevelse som varar länge.

Al Capone Snus – Smaker

Hur mycket Nikotin är det i Al Capone Snus?

Al Capone Snus finns i två olika nikotinhalter beroende vilken smak du väljer. I Mint Dry, Coffee Dry och Vanilla Dry är det 26/6 mg, och i Berry Dry är det 8 mg/g.