CUBA erbjuder snus med smaker som ananas, körsbär och blåbär. De mjuka påsarna ger en kraftig nikotinkick och finns i två serier: White-line och Black-line. Black-line har en nikotinhalt på 50 mg och är för de mest erfarna snusarna, medan White-line har en nikotinhalt på 20 mg och är mer lämpad för daglig användning.

Om produkten – CUBA Snus

Vad är CUBA Snus?

CUBA Snus är nikotinpåsar med en twist av tropisk ananas, saftig körsbär eller frisk blåbär. Med en mjuk konsistens under läppen ger dessa påsar en behaglig nikotinkick, perfekt för den som vill njuta av en diskret och smakfull upplevelse med CUBA Snus.

CUBA Snus – Nikotinstyrka

Nikotinstyrkan i Cuba Snus varierar beroende på produktlinjen. Till exempel, Cuba Ninja-serien erbjuder nikotinstyrkor från 30 mg per påse, medan Cuba White och Cuba Black-linjerna vanligtvis innehåller cirka 16 mg till 43 mg nikotin per gram.

CUBA Snus – Smaker

Cuba Snus erbjuder en mängd olika smaker, inklusive Ananas, Mint, Körsbär, Blåbär, Banan, Svarta Vinbär, Persika, Cola och fler. Detta breda utbud säkerställer att det finns en smak för alla preferenser.

Vanliga frågor om CUBA Snus:

Är Cuba Snus-påsar tobaksfria?

Ja, Cuba Snus-påsar är 100% tobaksfria. De är gjorda av en blandning av nikotin, smaker och andra livsmedelsklassade ingredienser, vilket erbjuder ett säkrare alternativ till traditionella tobaksprodukter.

Var kan jag köpa Cuba Snus?

Cuba Snus kan köpas från olika nätbutiker som specialiserar sig på nikotinpåsar. Några av dessa återförsäljare erbjuder internationell frakt, vilket gör det enkelt att få dina favoritsmaker levererade till din dörr.

Hur bör Cuba Snus förvaras?

För att bevara fräschhet och smak bör Cuba Snus förvaras på en sval, torr plats. Det rekommenderas att förvara påsarna i sin originalbehållare och undvika att utsätta dem för överdriven värme eller fukt.

Finns det en åldersgräns för att köpa Cuba Snus?

Ja, som med alla nikotinprodukter är Cuba Snus endast tillgängligt för köp av vuxna som uppfyller lagliga ålderskrav för nikotinkonsumtion i respektive länder. Åldersverifiering kan krävas vid köp.

Kan jag använda Cuba Snus för att sluta röka?

Även om Cuba Snus kan ge en nikotinfix utan de skadliga effekterna av rökning, marknadsförs det inte officiellt som en produkt för att sluta röka. Dock finner många användare det som ett hjälpsamt alternativ under deras resa för att sluta röka.

Hur mycket nikotin är det i CUBA Snus?

Mängden nikotin i CUBA snus varierar från 16 mg som är det lägsta, till hela 50 mg.

Vad kostar CUBA Snus?

CUBA Snus kostar 39 kr/st hos den billigaste återförsäljaren på nätet, men priset blir billigare beroende på vilken mängd du köper.

Vilket CUBA Snus är det bästa?

CUBA Black är ett populärt alternativ, men allt handlar om preferens och vad du föredrar.