Catch, ett välrenommerat varumärke från Swedish Match, pionjärer inom smaksatt snus sedan 1984. Med sitt unika sortiment och moderna twist har Catch snus hållit sig i framkant av snusindustrin. Det finns en variation av smaker, inklusive den distinkta lakritssmaken i Catch White Licorice och den uppfriskande mint- och eukalyptussmaken i Catch White Eucalyptus. Varje produkt i Catch-familjen bär på sin egen unika smakkaraktär och är tillgänglig till ett attraktivt pris.

Om Catch Snus

Vad är Catch Snus?

Catch-sortimentet omfattar olika format av portionssnus för att tillgodose olika preferenser hos användarna. Den fuktigare Original-prillan finns i miniformat, medan den torrare White-prillan erbjuds i både Mini och Large storlekar. Dessutom finns det ännu torrare Dry-formatet tillgängligt i Mini Portion. Catch Dry, liknande White Mini i storlek, skiljer sig genom att ha en minimal rinnighet tack vare den låga fukthalten. Catch snus är även en del av XR-serien med produkten XR Catch Mint, som kommer i White Portion och Slim-format.

Historien om Catch Snus

Catch, ett varumärke från Swedish Match, har en framstående position på marknaden sedan dess lansering 1984. Swedish Match var en pionjär inom smaksatt snus och har fortsatt att vara en ledare bland moderna snusmärken. Med fokus på att erbjuda produkter med icke-traditionella snussmaker har Catch etablerat sig som ett populärt portionssnus. Trots detta har de lyckats behålla en konkurrenskraftig prissättning.

Catch Snus – Smaker

Catch snus erbjuder en mångfald av smaker, varav några är särskilt framstående. Till exempel erbjuder Catch White Licorice en distinkt lakritssmak, medan Catch White Eucalyptus levererar en uppfriskande smak av mint och eukalyptus. Genom att satsa på unika och individuella smakprofiler strävar Catch-familjen ständigt efter att skapa en mångfald av smaker som tilltalar olika preferenser på marknaden.

Catch Snus – Format

Catch erbjuder inte bara olika smaker utan även fyra olika format av snus. Först har vi den fuktigare Original-prillan, följt av den torrare White-prillan och det ännu torrare Dry-formatet. Catch Dry, som liknar White Mini i känslan och storleken på prillan, utmärker sig genom sin minimala rinnighet tack vare en låg fukthalt.

I XRANGE-serien erbjuder Catch Slim White Mint, som är en del av Swedish Match XRANGE-sortimentet. Detta är ett snus i Slim Large-formatet som passar dem som föredrar en längre smakupplevelse och mindre rinnighet jämfört med en vanlig White Portion från Swedish Match.