Om Prilljägaren.se

om-prilljakt

Prilljägaren.se är grundat i Småland och är det något en smålänning gillar, så är det att inte behöva betala för mycket för en produkt! Det är ju inte alltid det lägsta priset som passar dig som konsument bäst och för att göra kloka beslut behöver man all information om varukedjan. Så med ambitionen att vägleda konsumenter till klokare köpbeslut har vi skapat en tjänst som inte bara visar det lägsta priset utan också ger dig information om betalsätt och fraktalternativ. Låt vår Prilljägare guida dig till nätets lägsta priser och gör klokare köpbeslut du också!

Hitta din favorit

Hos oss ska alla enkelt kunna hitta rätt produkt till bäst pris. Därför har vi skickat ut vår Prilljägare i djungeln av alla priser. Efter gediget arbete och många snåriga vägar kan vi därför nu erbjuda en sökmotor där du enkelt kan söka upp dina favoriter. Kanske är det en sedan tidigare använd produkt eller kanske en möjlighet att bli inspirerad att prova något nytt?

  • Prilljägaren visar alltid dig det lägsta styckpriset, per dosa
  • Prilljägaren visar dig vilka betalsätt som erbjuds i den presenterade butiken
  • Prilljägaren har naturligtvis också koll på transporten så du lätt vet när du får produkten
  • Via våra kanaler på sociala medier eller nyhetsbrevet “Jaktnytt” håller du dig uppdaterad om de bästa priserna, nya produkter och blir en del av jaktlaget!

Inga sponsrade prisplaceringar – Enbart det faktiskt bästa priset!

Prilljägaren har försökt navigera sig genom djungeln av E-handelsbutiker med förhoppningen att alltid kunna erbjuda dig det bästa priset från alla butiker vi hittat. Som en del av jaktlaget kan du alltid lita på att vi enbart publicerar det lägsta priset. Ingen kan alltså köpa sig till en bättre placering i prislistan eller på annat sätt bli prioriterad prismässigt.

  • Hitta över 600 olika sorters prillor, till de oss veterligen, bästa priserna
  • Ta del av Prilljägarens alla relationer med de ledande E-handelsbutikerna
  • Se direkt vilka fraktalternativ som de olika produkterna erbjuder
  • Se direkt vilka betalalternativ som finns hos respektive E-handlare
  • Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och bli en del av Jaktlaget
  • Följ oss på sociala medier och få kontinuerliga uppdateringar/nyheter

Hur får Prilljägaren betalt?

För dig som konsument eller användare av sajten är det alltid gratis att använda Prilljägaren.se.

Prilljägarens enda ambition är att att guida dig till bättre köpbeslut och bra upplevelser.
Ersättningarna vi får kommer istället från de annonsörer som syns på sidan. Som smålänning ligger låga priser och inga dolda avgifter som en del i vårt DNA. Detta vill vi dela med er och och ge er så bra information som möjligt inför ditt nästa köp av prillor eller liknande produkter!