24K är ett snusmärke som tillverkas av AM Swedish Snus, ett företag med en gedigen erfarenhet inom tobakshantverk som sträcker sig över tre årtionden. 24K:s sortiment inkluderar sju olika varianter av snus, vilket gör det möjligt för snusare att hitta en produkt som passar deras individuella smakpreferenser. En av deras mest kända produkter är dosan 24K Raw White, som utmärker sig med sin höga nikotinhalt och distinkta design.

24K Snus

24K är en snusprodukt som kommer från den svenska tillverkaren AM Swedish Snus. Företaget har rötter i snusindustrin inom både vanligt portionssnus och vitt snus, och kan stoltsera med över 6 års erfarenhet inom branschen. Varumärket 24K gjorde sin debut på marknaden år 2018 och har sedan dess genomgått kontinuerliga förbättringar och uppdateringar, med nya spännande smakvariationer och snusformer som har tillkommit under resans gång.

AM Swedish Snus – Om Företaget

AM Swedish snus är resultatet av en mötesplats mellan en passionerad snusentusiast och en innovativ entreprenör. Under denna träff skapades förutsättningarna för de produkter som nu presenteras med stolthet på den ansedda snusmarknaden. Med medvetenheten om den redan etablerade konkurrensen och mängden produkter på marknaden, insågs möjligheten att skapa snus med en helt annan känsla än vad som tidigare erbjöds.

Utgångspunkten för AM Swedish Snus är att tillverkningen av snus är ett genuint hantverk. Det finns många som försöker skapa bra snus och de som lyckas vet hur viktiga varje enskild komponent är. Från valet av tobak och råmaterial till vilken optimal tillverkningsprocess som är för den specifika tobaksblandningen. Sedan måste smakerna sättas – en krävande uppgift där en liten variation kan göra en mycket stor skillnad.

24K på Prilljägaren

På Prilljägaren kan du jämföra priser på 24K Snus från olika återförsäljare online. Vi hjälper dig att hitta det bästa priset, och ger dig chansen att betala det du anser värt.