XR Snus är en banbrytande serie från Swedish Match som bygger på några av deras mest framstående varumärken, inklusive Göteborgs Rapé, General och Catch. XR Snus erbjuder en imponerande variation av smaker och styrkor, vilket gör den till ett oumbärligt val för både traditionella snusare och de som föredrar tobaksfria alternativ.

Med en spännvidd från normal styrka till stark, och en mångfald av smaker som sträcker sig från traditionell tobak och bergamott till friska hallon och fyllig lakrits, är XR Snus den ultimata lösningen för alla smakpreferenser. Varje produkt i XR-serien är noga utformad för att tillfredsställa olika smakprofiler och leverera en unik snusupplevelse.

Historien bakom XR Snus

Historien bakom XR snus sträcker sig tillbaka till 2015 när Swedish Match introducerade serien som en modern tolkning av sina varumärken Göteborgs Rapé, General och Catch. Denna lansering markerade början på en ny era inom snusindustrin, där traditionella smaker kombineras med moderna format och design. XR snus utmärker sig genom att erbjuda produkter som är anpassade för att möta dagens snusares krav på kvalitet, variation och användarvänlighet.

Om XR Snus alternativ

XR Snus erbjuder en mångfaldig upplevelse av traditionellt snus och nikotinpåsar med olika smaker och styrkor. Sortimentet inkluderar smakkombinationer som tobak tillsammans med röda äpplen och apelsin, eller tobak i kombination med persika, te och citrus. Dessutom finns det olika nikotinstyrkor att välja mellan, från normal till stark. Samtliga sorter kommer i ett slimmat format för bekväm användning.

Tillverkningen av XR Snus

Tillverkningsprocessen för XR Snus präglas av en strävan efter kvalitet och noggrannhet i varje steg. Från urvalet av råvaror till den slutliga förpackningen övervakas varje moment noga för att säkerställa att produkterna uppfyller de höga standarder som Swedish Match är kända för.

XR Snus använder endast tobak av högsta kvalitet som en central ingrediens i sina produkter. Denna tobak kombineras noggrant med utvalda smaker och nikotin för att skapa en unik och högkvalitativ snusupplevelse. Varje ingrediens väljs med omsorg för att säkerställa att den slutliga produkten lever upp till varumärkets stränga krav.

Kvalitetskontrollen är en central del av tillverkningsprocessen för XR Snus. Varje batch genomgår rigorösa tester och kontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller de fastställda standarderna för kvalitet och säkerhet. Hos XR Snus är varje detalj viktig för att leverera en produkter av högsta möjliga kvalitet till konsumenterna.

XR Snus – Både vitt och tobakssnus

Tobakssnus från XR Snus

XR erbjuder tobakssnus i två huvudsakliga format: original portion och vit portion. Original portion kännetecknas av sina bruna, fuktiga prillor, medan vit portion har vita prillor som är torrare men fortfarande innehåller fuktig tobak. Båda dessa format kombinerar traditionella tobakssmaker med olika smaknyanser, tillgängliga i varierande styrkor.

XR Original Portion: Denna serie präglas av dess fuktiga bruna prillor. Sortimentet inkluderar varianter som XR General Slim Original Portionssnus, som erbjuder en distinkt tobakssmak tillsammans med toner av bergamott.

XR White Portion: Tillverkad av Swedish Match, består av torra vita prillor som har mindre rinnighet men fortfarande behåller sin fuktighet. Denna serie inkluderar sorter som XR Göteborgs Rapé Slim White, som erbjuder en tobakssmak med inslag av lavendel, enbär, trä och citrus, samt XR Catch Mint Slim White Portionssnus, som kombinerar tobakssmaken med fräscha toner av pepparmint, ceder och eukalyptus.

Vitt snus från XR

XR erbjuder också tobaksfria alternativ i olika smaker och styrkor. I dessa varianter ersätts tobaken med en noggrant utvald blandning av växtfibrer, smakämnen och nikotin för en unik snusupplevelse. Ett exempel på tobaksfria nikotinpåsar från XR är XR Free From Tobacco.

Smaker – XR Snus

Produkter Smaker
XR Göteborgs Rapé Tobakssmak med inslag av lavendel, enbär, trä och citrus.
XR General Tydlig tobakssmak med toner av citrus från bergamott.
XR Mint Tobakssmak i kombination med pepparmint, eukalyptus och ceder.
XR Hallon/Lakrits Smak av tobak i kombinationer med toner av hallon och lakrits.
XR Stone Fruit Smak av tobak, persika, te och bergamott.
XR Free From Tobacco Smak av tobak, men helt tobaksfri.

Vanliga frågor om XR Snus:

Hur mycket nikotin är det i XR Snus?

Varumärket erbjuder nikotinstyrkorna Normal (med en nikotinhalt på 8–9 mg/g) och Stark (med en nikotinhalt på 13,5 mg/g), vilket ger möjlighet till en skräddarsydd användning baserad på personliga önskemål.

Produkter som XR General Strong Slim White Portion har en högre nikotinhalt för dem som föredrar en mer intensiv snusupplevelse. Å andra sidan erbjuder produkter som XR Göteborgs Rapé Slim White Portionssnus en normal nikotinhalt för dem som föredrar en mildare nivå av nikotin.

Innehåller XR Snus tobak?

En del produkter från XR innehåller tobak, men det finns även tobaksfria alternativ.

Vem äger XR Snus?

XR ägs av Swedish Match.