Après är ett ledande namn inom den tobaksfria snusmarknaden och erbjuder en mångsidig samling av vitt snus som är helt befriat från tobak och istället baserat på växtmaterial. Från den söta  smaken i Aprés Cola, till den spännande kombinationen av hallon och lakrits i Après Raspberry Liquorice, erbjuder sortimentet en uppsjö av smaker. Med olika styrkor från normal till extra stark och format som slim och mini, finns det en mångfald av val för att tillgodose alla smakpreferenser.

Vilka är Aprés?

Introduktion till Apres Snus

Apres Snus är ett svenskt varumärke som specialiserar sig på tillverkning och försäljning av tobaksfria nikotinpåsar. Med sin inriktning på innovativa smaker och olika format har Apres snabbt blivit en favorit bland snusentusiaster.

Apres Snus Ursprung och Historia

Apres Snus grundades år 2021 och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom snusindustrin. Med ett fokus på att erbjuda högkvalitativa produkter och enastående smaker har Apres Snus snabbt vuxit och blivit en erkänd aktör på marknaden.

Om Aprés snus

Vitt snus från Aprés

Märket Apres tar ledningen inom vitt snus, en trendande tobaksfri produkt som lockar allt fler användare. Med en färgstark palett av smaker från Après Cola till den fräscha kombinationen av kaktus och lime, samt en bredd av nikotinstyrkor från Normal till Extra Strong, finns det något för varje smakprofil.

Vitt snus från Apres skiljer sig genom att använda helt tobaksfria och växtbaserade material. Genom att separera elementen av smak och nikotin, istället för att blanda dem som traditionellt sett, lyckas man skapa en jämförbar upplevelse utan att kompromissa med variation eller styrka. Det resulterar i ett imponerande utbud av smakvariationer och styrkor som tilltalar en bred målgrupp av snusentusiaster.

Aprés snus – Smaker

Märket Apres erbjuder en mångsidig samling av smakblandningar inom vitt snus, som sträcker sig från den Aprés Cola till den kombinerade smaken av lakrits och hallon. Sortimentet inkluderar också smaker som Isté, bär och Mint. Dessa alternativ är noggrant utvalda för att tillgodose olika smakpreferenser hos användarna.

Utforska några av dessa smaker nedan:

Aprés snus – Styrka

Varumärket Apres erbjuder sina produkter i två olika styrkor: Normal och Extra stark. Det normalstarka snuset har en nikotinhalt på 8 mg/g, medan det extra starka snuset har en nikotinhalt på 15 mg/g. På liknande sätt som många andra varumärken använder Apres en skala från 1 till 4 pluppar för att indikera styrkan, där normal motsvarar 2 pluppar och extra stark motsvarar 4 pluppar.

Nikotinhalter:

  • Normal: 8 mg nikotin per gram
  • Extra Strong: 15 mg nikotin per gram

 

Aprés snus – Storlek och Format

Aprés snus är i Slim-format. Slim är lite mindre än det vanliga standardformatet, men det har blivit det nya normen för vitt snus. Det är en längre prilla som är mer diskret under läppen.

Aprés snus- Miljö

Hållbarhetsinitiativ och Miljlöpåverkan

Apres Snus strävar efter att minska sin miljöpåverkan och uppmuntrar sina kunder att delta i återvinningsprogrammet genom organisationen “Bower”. Genom att återvinna dosor får kunderna poäng som kan användas för att få pengar tillbaka eller för att göra donationer till välgörenhet.

Förvaring och Hållbarhet av Apres Snus

Apres Snus rekommenderas att förvaras i kylskåp för att behålla optimal fuktighet och hållbarhet. Vid korrekt förvaring kan snuset hålla sig fräscht i upp till 12 månader.

Apres Snus: Innovation och Kvalitet

Apres Snus Tillverkningsprocess

Apres Snus tillverkas med noggrannhet och expertis genom en process som kombinerar traditionella metoder med modern teknik. Från valet av råmaterial till produktionen av varje dosa, strävar Apres efter att säkerställa högsta kvalitet och enastående smak.

Varumärkesengagemang 

Apres Snus är dedikerat till att leverera enastående produkter och upplevelser till sina kunder. Med ett starkt fokus på kundtillfredsställelse och varumärkesengagemang strävar Apres efter att skapa långvariga relationer och lojalitet bland sina användare.

Vanliga frågor om Aprés

Vad innehåller Aprés snus?

Après snus innehåller noggrant utvalda ingredienser, inklusive fyllnadsmedel, fuktighetsbevarande medel, vatten, nikotin, surhetsreglerande medel, salt, arom och sötningsmedel. Samtliga ingredienser är noga utvalda och livsmedelsgodkända. Aprés produkter är helt tobaksfria.

Hur mycket Nikotin är det i Aprés snus?

Après nikotinpåsar finns tillgängliga i flera olika styrkor för att passa olika preferenser. Den högsta nikotinstyrkan är 13 mg/g och återfinns i vår Mentol-variant. För den som föredrar en något lägre styrka erbjuder vi också Cola och Mint med 10 mg nikotin per gram snus. För en mildare upplevelse kan du välja Lemon Curd, Ice Tea Peach eller Cactus Lime, alla med en nikotinstyrka på 8 mg per gram snus.

 

Vilka smaker har Aprés snus?

Aprés snus erbjuder en mängd olika smak alternativ, som till exempel.

Hur många Snus finns det i en dosa Aprés?

En dosa Aprés innehåller 20 prillor, där varje prilla väger 0,55 gram.

Vem äger Aprés?

Aprés ägs och tillverkas av Aprés Nicotine AB.

Vad gör Apres Snus unikt?

Apres Snus skiljer sig genom sitt fokus på innovativa smaker och tobaksfria produkter. Genom att använda noggrant utvalda ingredienser och erbjuda olika nikotinstyrkor, strävar Apres efter att tillgodose olika behov och preferenser hos sina kunder.

Hur skiljer sig Apres Snus från traditionellt snus?

Apres Snus erbjuder en tobaksfri snusupplevelse, vilket gör det till ett hälsosammare alternativ för dem som vill undvika tobakens skadliga effekter. Genom att använda växtbaserade material och naturliga smakämnen ger Apres en autentisk snusupplevelse utan tobak.

Hur kan jag köpa Apres Snus?

Apres Snus finns tillgängligt på många snusbutiker både online och i fysiska butiker runt om i världen. Du kan också köpa Apres produkter direkt från deras officiella webbplats eller genom utvalda återförsäljare.

Finns det några hälsofördelar med att använda Apres Snus?

Även om snusning inte är helt riskfritt, anses det vara ett mindre skadligt alternativ jämfört med rökning av cigaretter. Apres Snus erbjuder användare en möjlighet att njuta av snusens smak och nikotineffekter utan att utsätta sig för riskerna med tobaksrökning.