Onico är ett tobaksfritt och nikotinfritt portionssnus tillverkat av Swedish Match som finns i de tre smakerna traditionell tobakssmak, pepparmint och lakrits. Portionerna är gjorda av vegetabiliska fibrer för att slippa skador på tänderna och prillan är kryddad för att ge en välbekant smakupplevelse med en känsla av vanligt tobakssnus.  

Om Onico Nikotinfritt Snus

Om Varumärket Onico

Onico är en ledande aktör inom nikotinfritt snus och erbjuder ett brett utbud av format och smaker. Du kan bland annat välja mellan Pure White Slim och Onico Mini, samt smakvariationer som Original, Pepparmint och Lakrits.

Onico specialiserar sig på snus som är helt fritt från nikotin. Detta innebär att alla deras produkter, inklusive Original och Pure White Slim, är nikotinfria. Varumärket satsar på att leverera en autentisk snusupplevelse med en tobaksliknande smak, utan beroende av nikotin. Detta gör Onico till ett utmärkt val för dem som vill minska sitt intag av tobak eller nikotin, eller helt undvika båda.

Onico – Olika Smaker

Onico erbjuder ett varierat utbud av smaker, alla med en tobaksliknande karaktär. Från Original, som har en tobaksliknande smak med inslag av bergamott och gröna örter, till Lakrits, som kombinerar lakritsrot, salmiak och torkade fikon med en ljus tobaksliknande karaktär.

Här är en genomgång av alla smakvariationer:

 • Onico Original: Denna variant liknar traditionellt snus mest med en ljus tobaksliknande karaktär och inslag av bergamott samt en aning gröna örter.
 • Onico Lakrits: Har en ljus tobaksliknande smak med tydliga inslag av lakritsrot och salmiak, samt en hint av torkade fikon.
 • Onico Pure White: Erbjuder en mintig smak med en ljus och kryddig karaktär. Den har en tydlig smak av pepparmint, med en aning eukalyptus och vanilj.
 • Onico Pepparmint: Ett annat av Onicos mintsnus, med framträdande toner av pepparmint.

Välj Format bland Onico Nikotinfritt Snus

Onico erbjuder sina produkter i flera olika format, inklusive normal, slim och mini. Detta ger kunderna möjlighet att välja en produkt som passar deras personliga preferenser. Nedan beskriver vi de olika formaten du kan välja mellan.

Format Beskrivning
Normal Normalformatet är det traditionella och mest vanliga formatet för snusportioner, med en standardstorlek som passar bekvämt under läppen.
Mini Miniformatet är det minsta formatet och har en mer kompakt och fyrkantig form.
Slim Slimformatet är längre, smalare och mindre än normala portioner, men större än miniformatet.

Onico – Historia, Tillverkning, Och Kvalité

Historien om Onico

Onico lanserades av Swedish Match, en av de mest respekterade tillverkarna av snus i världen. Målet var att skapa ett produktutbud som erbjuder samma tillfredsställande upplevelse som traditionellt snus, men utan de beroendeframkallande egenskaperna hos nikotin. Sedan sin lansering har Onico snabbt blivit populärt bland snusare som vill minska eller helt undvika sitt nikotinintag.

Tillverkningsprocessen

Onico tillverkas med en noggrant utformad process för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och smak. Produktionen börjar med att välja ut naturliga ingredienser som ger en tobaksliknande karaktär. Ingredienserna inkluderar växtfibrer och smaksättningar som bergamott, mint och lakrits för att efterlikna smaken av traditionellt snus.

 1. Ingrediensval: Växtfibrer och andra naturliga ingredienser väljs noggrant ut för att skapa en autentisk snusupplevelse.
 2. Blandning: Ingredienserna blandas till en jämn konsistens. Smaksättningar tillsätts under denna fas för att säkerställa att varje portion har en rik och balanserad smak.
 3. Formning: Blandningen formas till portioner i olika format som normal, slim och mini, för att möta olika konsumentpreferenser.
 4. Förpackning: De färdiga portionerna förpackas noggrant för att bevara färskheten och smaken tills de når konsumenten.

Kvalitet och Smak

Onico är känd för sin höga kvalitet. Varje produkt genomgår rigorösa tester och kvalitetskontroller för att säkerställa att den uppfyller Swedish Matchs höga standarder. Snuset erbjuder en autentisk smakupplevelse, ofta beskrivs som väldigt lik traditionellt snus, men utan nikotinens effekter.

 • Original: Har en tobaksliknande smak med inslag av bergamott och gröna örter.
 • Lakrits: Kombinerar lakritsrot, salmiak och torkade fikon med en ljus tobaksliknande karaktär.
 • Pure White: En mintig smak med en ljus och kryddig karaktär, innehållande pepparmint, eukalyptus och vanilj.
 • Pepparmint: En annan mintvariant med framträdande toner av pepparmint.

Varför Välja Onico?

Onico är det perfekta valet för snusare som vill ha en nikotinfri produkt utan att kompromissa med smak eller kvalitet. Med en historia av innovation och högkvalitativ tillverkning erbjuder Onico ett pålitligt och tillfredsställande alternativ för alla som söker ett hälsosammare snusalternativ.

Vanliga frågor & svar om Onico Nikotinfritt Snus

1. Vad är Onico?

Onico är ett nikotinfritt snus tillverkat av Swedish Match. Det erbjuder samma smak och känsla som traditionellt snus, men utan nikotin.

2. Vad innehåller Onico snus?

Onico snus innehåller växtfibrer och naturliga smaksättningar som bergamott, mint och lakrits för att efterlikna smaken av traditionellt snus utan att innehålla nikotin.

3. Är Onico helt nikotinfritt?

Ja, alla Onico-produkter är helt fria från nikotin. De är designade för att ge en liknande upplevelse som nikotinsnus, men utan de beroendeframkallande egenskaperna.

4. Vilka format finns Onico i?

Onico finns i flera format:

 • Normal: Traditionell storlek för snusportioner.
 • Slim: Längre och smalare än normalformatet.
 • Mini: Mindre och mer kompakt format.

5. Vilka smaker finns tillgängliga för Onico snus?

Onico erbjuder flera smakvarianter, inklusive:

 • Original: Tobaksliknande smak med bergamott och gröna örter.
 • Lakrits: Kombination av lakritsrot, salmiak och torkade fikon.
 • Pure White: Mintig smak med pepparmint, eukalyptus och vanilj.
 • Pepparmint: En stark och uppfriskande pepparmintsmak.

6. Vem kan använda Onico snus?

Onico är lämpligt för alla som vill njuta av snusets smak och känsla utan att konsumera nikotin. Det är ett utmärkt alternativ för personer som försöker minska eller sluta med nikotin.

7. Var kan jag köpa Onico snus?

Onico finns tillgängligt hos de flesta återförsäljare som säljer snus, både i fysiska butiker och online.

8. Hur förvarar jag Onico snus bäst?

För att bevara färskheten och smaken, rekommenderas att du förvarar Onico snus i en sval och torr miljö. För bästa resultat, håll förpackningen stängd när den inte används.

9. Hur länge håller Onico snus?

Hållbarheten för Onico snus varierar, men vanligtvis håller det sig fräscht i flera månader om det förvaras korrekt. Kontrollera bäst före-datumet på förpackningen för specifik information.

10. Kan Onico hjälpa mig att sluta med nikotin?

Onico kan vara ett användbart verktyg för dem som vill minska sitt nikotinintag eller sluta helt. Det erbjuder en liknande upplevelse som nikotinsnus utan att innehålla nikotin, vilket kan hjälpa till att hantera vanan utan de beroendeframkallande effekterna.