Helwit innehåller tobaksfria nikotinpåsar som skapats av Yoik, som nyligen också lanserade BAOW. Helwit produceras i fabriken Gransholms Bruk som ligger utanför Växjö. De har stort fokus på hållbarhet och gör medvetna val, t.ex. dosorna är tillverkade av tallolja och dessutom är fabriken självförsörjande tack vare vattenkraftverket i närheten. Hitta det bästa priset på Helwit hos Prilljägaren, och betala det du tycker känns värt.

Om HELWIT

HELWIT – Vitt snus

Helwit snus är en banbrytande tobaksfri snus som har tagit marknaden med storm med sina unika smaker och högkvalitativa produkter. Skapat av det välrenommerade företaget YOIK, samma kreativa hjärnor bakom BAOW, erbjuder Helwit en rad olika smaker som tilltalar både nybörjare och erfarna snusare. Med sitt fokus på hållbarhet och kvalitet har Helwit snabbt etablerat sig som ett av de ledande varumärkena inom den tobaksfria snusindustrin.

Tillverkning av HELWIT Snus

Helwit snus tillverkas med stor omsorg och precision i YOIK:s moderna och klimatsmarta fabrik belägen i Gransholms Bruk, utanför Växjö. Fabriken är utrustad med avancerad teknologi och uppfyller de högsta branschstandarderna för tillverkning av tobaksfria nikotinprodukter. Genom att integrera hållbarhet i produktionsprocessen visar Helwit sitt starka engagemang för miljön och en mer hållbar framtid.

HELWIT – Hållbarhet och Miljöansvar

Helwit strävar inte bara efter att erbjuda högkvalitativa produkter utan också att göra det på ett sätt som är skonsamt mot miljön. Dosorna är tillverkade av tallolja, ett ISCC-certifierat material som är helt fossilfritt och minskar CO2-utsläppen från dostillverkningen med över 85%. Dessutom är fabriken självförsörjande tack vare det närliggande vattenkraftverket. Genom dessa medvetna val visar Helwit sitt engagemang för en mer ansvarsfull och hållbar produktion.

HELWIT – Sortiment

HELWIT – Smaker och Format

HELWIT – Nikotinstyrkor

Helwits produkter kommer i olika nikotinstyrkor för att tillfredsställa olika preferenser och behov. De vanligaste styrkorna inkluderar:

  • Normal Styrka: Cirka 8 mg/g nikotin.
  • Stark: Cirka 10 mg/g nikotin.
  • Extra Strong: Mellan 12 mg/g och 15 mg/g nikotin.

Varför Välja HELWIT Snus?

Autentiska Smaker och Hög Kvalitet

Helwit snus är kända för sina autentiska smaker och högkvalitativa produkter. Genom att använda en noggrant utvald blandning av växtfibrer, smakämnen och nikotin av hög kvalitet, erbjuder Helwit en snusupplevelse som både tilltalar och tillfredsställer sina användare.

Miljömedvetenhet och Ansvar

Genom sitt starka miljöengagemang och hållbara produktionsmetoder visar Helwit sitt engagemang för en mer hållbar och ansvarsfull framtid. Genom att göra medvetna val i sin produktionsprocess strävar Helwit efter att minska sin miljöpåverkan och bidra till en mer hållbar planet för framtida generationer.

Vanliga frågor om HELWIT:

Hur många prillor finns det i en dosa Helwit?

I en dosa Helwit finns det vanligtvis 20 prillor.

Vilka smaker erbjuder Helwit?

Helwit erbjuder en rad olika smaker inklusive Mint, Orange, Violet, Mocha, Cola, Blueberry, och Cherry.

Hur stark är Helwit Snus?

Helwits produkter varierar i styrka, med nikotinhalten vanligtvis mellan 7-15 mg/g beroende på variant.

Vad gör Helwit unikt?

Helwit kombinerar autentisk smak med hållbarhet, vilket gör deras produkter unika på marknaden för tobaksfria nikotinprodukter.

Finns Helwit endast tillgängligt i Sverige?

Helwit finns tillgängligt i flera länder, inklusive Norge, Storbritannien, Spanien, Grekland, Tjeckien, Finland, Tyskland, Schweiz, Österrike, Mexiko och många andra.